یزد، نمادی از استقامت در دل کویر، شهر قناتها، بادگیرها و دوچرخهها، اولین شهر خشت خام جهان و دومین شهر تاریخی زنده دنیا پس از ونیز ایتالیا، در درهای وسیع، خشک و محصور بین رشتهکوههای شیرکوه و خرانق روزگار میگذراند. یزد را به مردمان آرام، باوقار و پرتلاشاش میشناسند. زندگی در طبیعت بیرحم کویر را نبوغ معماری این مردمان، در استفاده هرچه بهتر از امکانات محدود طبیعی میسر کرده است؛ آنگاه که خنکای مختصر نسیم بلندای آسمان، از قامت بادگیرها به قلب خانهها راه مییابد و آب، این مایه آبادانی، از اعماق زمین و از کیلومترها آنطرفتر به راهنمایی قناتها تا هر سرای و محله از شهر راه مییابد. در این راهنمای سفر بعد از مرور راههای دسترسی، اماکن مناسب برای اقامت و معرفی سوغات یزد، به معرفی مختصری از جاذبههای استان یزد میپردازیم.
سرزمین یزد جلوههایی از باشکوهترین و درخشانترین میراث فرهنگی و تمدن کهن ادوار مختلف تاریخی ایران را در خود جای داده است. تاریخ سکونت انسان در این خطه از هزاره سوم پیش از میلاد فراتر رفته است، به طوری که در عهد پیشدادیان طوایف در حال کوچ از بلخ به پارس، این سرزمین را یزدان، نامیدند و از آن زمان به بعد یزد محل عبادت شد.
بررسیهای اخیر نشان داده که یوگا میتواند به برطرف کردن مشکلات مربوط به تیروئید کمک کند.
به نقل از سایت MNT، تیروئید غدهای در بدن است که با سلامت فیزیکی و روحی در ارتباط است. تیروئید بر سوخت و ساز بدن، دمای بدن و رشد تاثیر میگذارد. از آنجایی که ورزش یوگا باعث کاهش استرس میشود بر سلامت تیروئید نیز تاثیرگذار است. بررسیها نشان داده که 6 ماه انجام یوگا بر هرمونهایی که با تحریک غده تیروئید ترشح میشوند تاثیر میگذارد.
حتی اگر فکر می کنید که فرد خلاقی نیستید، باز هم دلیل نمی شود که برای تان یا ایجاد قوه خلاقیت در خود تلاشی نکنید. مدتی پیش شرکت IBM نظرسنجی ای در میان مدیران عامل شرکت های مختلف برگزار کرد که در آن 60 درصد شرکت کنندگان بر این عقیده بودند که «خلاقیت» مهم ترین مهارتی بوده که به آنها در نقش مدیریتی شان کمک کرده است، چرا که این توانایی در فرآیندهای حل مسئله و نحوه مواجهه و رفع مشکلات و چالش ها تاثیر بسزایی داشته است.
زیاد مهم نیست که ما ثروتمند به دنیا آمده ایم یا فقیر، همچنین اهمیتی ندارد که مدرک تحصیلی ما چیست. کمتر ما را صرفا براساس مدرک تحصیلی ارزیابی می کنند و جالب است بدانید که اگر فکرمان خوب کار کند و به ما لقب خوشفکر بدهند، حتی وجود نقصی در جسممان هم به چشم نخواهدآمد. اگر به اندازه کافی برای دستیابی به این لقب و جایگاه برنامه ریزی، تلاش و هدف گذاری کنیم، یقین داشته باشیم که پس از مدتی تمام زمینه های دستیابی به اهداف والا و حتی دست نیافتنی فراهم خواهدآمد
آب مایه حیات است و کمبود آن زندگی موجودات زنده روی زمین را به خطر می اندازد. امروزه، مردم جهان با کمبود آب نوشیدنی تمیز و سالم مواجه هستند و تقریبا یک بیلیون نفر از مردم کشورهای در حال توسعه به آب سالم دسترسی ندارند.